Vår meny
Menyen vår følger sesongens råvarer 
og det fantastiske som våre leverandører har tilgang til; 
høy kvalitet i alle ledd.
Høstmeny på
Hev Mosetertoppen (26.09-05.10)
1. Kremet fiskesuppe
Fiskesuppe med fjellørrett, knutekål, gulrot og vårløk. Servert med godt brød og smør.
Allergener: melk, selleri, fisk (hvete i brød)
2. Kremet skogsoppsuppe
Kokt på kraft og skogsopp. Servert med pannestekt skogsopp og pisket rømme. 
Allergener: melk, selleri (hvete i brød)
3. Chevre chaud
Bakte beter, pannestekt chevre, ristede valnøtter og honningvinagrette. 
Allergener: melk, sennep, valnøtt (hvete i brød)
4. Gudbrandsdals Kål
Lokal suppe kokt på salt svineknoke og spekekjøtt med byggryn og gule erter.
Servert med mors flatbrød.
Allergener: Byggryn (hvete, rug i flatbrød)
5. Steak sandwich
Surdeigsbrød fra Bakeriet i Lom, dijonaise, biff av storfe, salat og gode tomater.
Allergener: melk, sennep, egg (hvete i brød)  
6. Sildesmørbrød
Rugbrød fra Bakeriet i Lom, eggeplomme, sild, pepperrot, kapers, rødbeter, rå løk.
Allergener: fisk, sulfit (hvete, rug i brød) 
7. Pasta med lammeragu
Fersk papardelle, lammeragu på lam som har beitet på Mosetertoppen og parmesan
Allergener: melk, egg, selleri, hvete
8. Grillet breiflabbfilet
Knutekål, beter, mandelpotetpure, brunet soyasmør, grillet paprika.
Allergener: melk, soya, fisk, selleri, hvete
9. Braissert lammebog
Ratatouille, sjysaus, aspargesbønner, bakepotet 
Allergener: melk, selleri, sulfit
Høstmeny for barna på 
Hev Mosetertoppen
1. Pannekaker
3 stk. pannekaker serveres med syltetøy. 
Allergener: Melk, hvete, egg
2. Tomatsuppe
Servert med pisket rømme, basilikum, smør og brød fra Bakeriet i Lom. 
Allergener: Melk, hvete i brød
3. Pølser og mos
Pølser fra Annis i Ringebu serveres med potetmos. 
Allergener: Melk
4. Pasta med lammeragu
Fersk papardelle, lammeragu på lam som har beitet på Mosetertoppen, toppes med parmesan. 
Allergener: melk, selleri, egg, hvete
Søtt til fjells
1. Affogato
Nydelig vaniljeis fra Stuttreist på Lunke gard
toppes med espresso fra Solberg & Hansen.  
Melk, soya, kan være spor av nøtter 
2. Isbeger fra Stuttreist
Nydelig iskrem fra Stuttreist. Se disken vår for smaker.
Melk, soya, kan være spor av nøtter 
4. Gudbrandsdalskaku
Avhengighetsskapende kake fra Skjåk. Mandelbunn med baileys og karamelltopping med bringebærråsaft og lakrissirup, alt lagd Gudrun på gården Ramstad.
Melk, egg, soya, mandel (glutenfri) 
5. Multer
Gratinerte multer med hjemmelaget nøttekrokan og brunostis fra Stuttreist.
Allergener: melk, egg, nøtter; hasselnøtt, mandel, valnøtt, pistasj
6. Crema Catalana
Klassisk spansk karamelldessert med smak av appelsin og kanel.
Allergener: melk, egg
Varme drikker
All kaffe er brygget på kaffebønner fra Solberg & Hansen.
Irish Coffee
Kaffe- eller tekopp fra Solberg & Hansen
Varm sjokolade med krem
Espresso
Americano
Cortado
Cappuccino
Latte
Mocca
Kalde drikker
Isatte På espresso fra S&H med smak om du vil? Salt karamell, spicy chai eller sjokolade
Mineralvann Pepsi, Coca-Cola, Pepsi Max, Solo, 7-Up
Eplemost fra Hemlaga på Næs 0,33 ltr / 0,75 ltr
Kuliboks Jordbær eller Appelsin
Ingefærbrus fra Tree Cents
Carlsberg Pilsner fat 0,5 ltr
1664 Blanc fat 0,5 ltr
E.C. Dahl Humlehagen IPA fat 0,33 ltr / 0,5 ltr
Carlsberg Alkoholfri fat 0,33 ltr / 0,5 ltr
Hev smaken