Vår meny

Menyen vår følger sesongens råvarer
og det fantastiske som våre leverandører har tilgang til;
høy kvalitet i alle ledd.

Høstmeny på
Hev Mosetertoppen (26.09-05.10)

1. Kremet fiskesuppe

Fiskesuppe med fjellørrett, knutekål, gulrot og vårløk. Servert med godt brød og smør.
Allergener: melk, selleri, fisk (hvete i brød)

2. Kremet skogsoppsuppe

Kokt på kraft og skogsopp. Servert med pannestekt skogsopp og pisket rømme. 
Allergener: melk, selleri (hvete i brød)

3. Chevre chaud

Bakte beter, pannestekt chevre, ristede valnøtter og honningvinagrette. 
Allergener: melk, sennep, valnøtt (hvete i brød)

4. Gudbrandsdals Kål

Lokal suppe kokt på salt svineknoke og spekekjøtt med byggryn og gule erter.
Servert med mors flatbrød.
Allergener: Byggryn (hvete, rug i flatbrød)

5. Steak sandwich 

Surdeigsbrød fra Bakeriet i Lom, dijonaise, biff av storfe, salat og gode tomater.
Allergener: melk, sennep, egg (hvete i brød)  

6. Sildesmørbrød 

Rugbrød fra Bakeriet i Lom, eggeplomme, sild, pepperrot, kapers, rødbeter, rå løk.
Allergener: fisk, sulfit (hvete, rug i brød)

7. Pasta med lammeragu

Fersk papardelle, lammeragu på lam som har beitet på Mosetertoppen og parmesan
Allergener: melk, egg, selleri, hvete

8. Grillet breiflabbfilet

Knutekål, beter, mandelpotetpure, brunet soyasmør, grillet paprika.
Allergener: melk, soya, fisk, selleri, hvete

9. Braissert lammebog

Ratatouille, sjysaus, aspargesbønner, bakepotet 
Allergener: melk, selleri, sulfit

Høstmeny for barna på
Hev Mosetertoppen

1. Pannekaker

3 stk. pannekaker serveres med syltetøy. 
Allergener: Melk, hvete, egg

2. Tomatsuppe

Servert med pisket rømme, basilikum, smør og brød fra Bakeriet i Lom. 
Allergener: Melk, hvete i brød

3. Pølser og mos

Pølser fra Annis i Ringebu serveres med potetmos. 
Allergener: Melk

4. Pasta med lammeragu

Fersk papardelle, lammeragu på lam som har beitet på Mosetertoppen, toppes med parmesan. 
Allergener: melk, selleri, egg, hvete

Søtt til fjells

1. Affogato

Nydelig vaniljeis fra Stuttreist på Lunke gard
toppes med espresso fra Solberg & Hansen.  
Melk, soya, kan være spor av nøtter 

2. Isbeger fra Stuttreist

Nydelig iskrem fra Stuttreist. Se disken vår for smaker.
Melk, soya, kan være spor av nøtter 

4. Gudbrandsdalskaku

Avhengighetsskapende kake fra Skjåk. Mandelbunn med baileys og karamelltopping med bringebærråsaft og lakrissirup, alt lagd Gudrun på gården Ramstad.
Melk, egg, soya, mandel (glutenfri) 

5. Multer

Gratinerte multer med hjemmelaget nøttekrokan og brunostis fra Stuttreist.
Allergener: melk, egg, nøtter; hasselnøtt, mandel, valnøtt, pistasj

6. Crema Catalana

Klassisk spansk karamelldessert med smak av appelsin og kanel.
Allergener: melk, egg

Varme drikker

All kaffe er brygget på kaffebønner fra Solberg & Hansen.

Irish Coffee

Kaffe- eller tekopp fra Solberg & Hansen

Varm sjokolade med krem

Espresso

Americano

Cortado

Cappuccino

Latte

Mocca

Kalde drikker

Isatte På espresso fra S&H med smak om du vil? Salt karamell, spicy chai eller sjokolade

Mineralvann Pepsi, Coca-Cola, Pepsi Max, Solo, 7-Up

Eplemost fra Hemlaga på Næs 0,33 ltr / 0,75 ltr

Kuliboks Jordbær eller Appelsin

Ingefærbrus fra Tree Cents

Carlsberg Pilsner fat 0,5 ltr

1664 Blanc fat 0,5 ltr

E.C. Dahl Humlehagen IPA fat 0,33 ltr / 0,5 ltr

Carlsberg Alkoholfri fat 0,33 ltr / 0,5 ltr

Hev smaken